Joost KranenburgFysio- & Manueel therapeut MSc

Joost Kranenburg is een gecertificeerd en gediplomeerde Fysio- & Manueel therapeut en oprichter van Total Care Fysio, met als motto: ‘Een andere kijk op fysiotherapie’. Hij staat voor kennis, ervaring, gezonde lifestyle, persoonlijke aanpak en ontwikkeling.

Joost Kranenburg is sinds 2009 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Sindsdien heeft hij bij verschillende fysiotherapiepraktijken ervaring opgedaan en verschillende cursussen gevolgd. Zo heeft hij de cursus echografie gevolgd om gewrichten te echograferen, om zo gewrichtsaandoeningen beter te kunnen diagnosticeren. In 2014 heeft hij zijn Master of Sciences in de Manuele therapie behaald. Dit is een wetenschappelijke studie waarbij, naast manuele vaardigheden, de laatste wetenschappelijke kennis op het gebied van de fysiotherapie wordt geleerd.

Mijn interesse ligt bij alternatieve geneeskunde. Dit is de vorm van geneeskunde waar weinig wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan, maar waarvan de werking al honderden jaren erg spectaculair van is.

De combinatie van de wetenschappelijke en alternatieve geneeskunde is de sleutel tot het verhelpen van de hedendaagse lichamelijk problematiek.