Therapeut

De therapeut

Joost Kranenburg is sinds 2009 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Sindsdien heeft hij bij verschillende fysiotherapiepraktijken ervaring opgedaan en verschillende cursussen gevolgd. Zo heeft hij de cursus echografie gevolgd om gewrichten te echograferen, om zo gewrichtsaandoeningen beter te kunnen diagnosticeren. In 2014 heeft hij zijn Master of Science in de Manuele therapie behaald. Dit is een wetenschappelijke studie waarbij, naast manuele vaardigheden, de laatste wetenschappelijke kennis op het gebied van de fysiotherapie wordt geleerd.

Mijn interesse ligt bij nieuwe behandelmethoden. Dit is de vorm van geneeskunde waar weinig wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan, maar waarvan de werking al honderden jaren erg spectaculair van is.

WIE ZIT ER ACHTER TOTAL CARE FYSIO

Bij Total Care Fysio wordt u door Joost Kranenburg begeleid, hij is een ervaringsdeskundige op het gebied van Fysio- en Manuele therapie.

  • Joost Kranenburg Fysio- & Manueel therapeut MSc

    Joost Kranenburg is een gecertificeerd en gediplomeerde Fysio- & Manueel therapeut en oprichter van Total Care Fysio, met als motto: ‘Een andere kijk op fysiotherapie’. Hij staat voor kennis, ervaring, gezonde lifestyle, persoonlijke aanpak en ontwikkeling.

  • Het lichamelijk probleem moet een totale aanpak krijgen om het volledig en voor altijd te verhelpen. Vandaar Total Care Fysio: 'Een andere kijk op fysiotherapie'. Voor ieder lichamelijk probleem is vaak een logische verklaring.

  • ‘Een goede diagnose is erg belangrijk voor het oplossen van het probleem’. Total Care Fysio heeft als doel compensaties van het lichaam te achterhalen en de verstoring van het lichaam op te lossen zodat het lichaam ‘vrij’ en zonder blessures kan bewegen.

Total Care Fysio

Uw specialist in Fysio- en Manuele therapie

TOTAALBEELD

Bij Total Care Fysio wordt er naar het Totaalbeeld gekeken en wordt de klacht bij de kern van het probleem aangepakt. Alleen op deze manier zullen de klachten niet alleen worden verholpen, maar ook wegblijven!

KERN VAN HET PROBLEEM

Bij Total care Fysio wordt niet alleen naar de pijnlijke plek gekeken, maar er wordt door gezocht naar de kern van het probleem.

KWALITEIT

Om de beste kwaliteit van zorg te kunnen leveren is de fysiotherapeut op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg en staat ingeschreven bij het Centraal Kwaliteit Register (CKR) Fysiotherapie.

Maak een afspraak. Een goede diagnose is erg belangrijk voor het oplossen van het probleem.